joi, aprilie 18, 2024
AcasăEVENIMENTI.S.U. Călăraşi s-a clasat pe locul III la faza finală a Concursurilor...

I.S.U. Călăraşi s-a clasat pe locul III la faza finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – ediţia 2014

- Advertisement -

Pe parcursul săptămânii precedente, în judeţul Sibiu, mai exact, în perioada 26 – 29 septembrie, s-a desfăşurat etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – ediţia 2014.

La această etapă au participat cele mai bune 12 loturi sportive ale inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din ţară, echipe reprezentative ale judeţelor: Ialomița, Tulcea, Bihor, Mehedinţi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Sibiu, Călăraşi şi lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti.

În urma desfăşurării celor 4 probe ale Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe100 metri”, „Ştafeta 4 x100 metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, clasamentul general pe echipe a fost următorul: locul I – I.S.U. Bacău, locul II – I.S.U. Iași, locul III – I.S.U. Călărași şi locul IV – I.S.U. Sibiu.

La festivitatea de premiere, care a avut loc în data de  29 august, la baza sportive a pompierilor din Sibiu, celor mai merituoşi sportivi le-au fost acordate de către organizatorii competiţiei: diplome, medalii, cupe şi premii.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite