Colonelul Marian Stoica pleacă să coordoneze Inspectoratul de Jandarmi din Argeş

Rodica Zaharia. La propunerea Inspectorului General al Jandarmeriei Române, mai precis a generalului – maior dr. Mircea Olaru, din 15 septembrie curent, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Călăraşi, col. Marian Stoica, va fi detașat la conducerea unității de jandarmi din judeţul Argeş.

Conform declaraţiilor oferite ziarului Obiectiv de colonelul Stoica, domnia sa face parte dintr-un proiect managerial iniţiat de Jandarmeria Română şi a acceptat să-şi ofere experienţa acumulată în cadrul unităţii din judeţul Argeş.

Colonelul Marian Stoica s-a aflat la comanda Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Călăraşi în perioada 2001 -2014.

În locul său a fost numit, pentru o perioadă de 6 luni, col. Ionel Mihai care până în prezent a ocupat funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef al jandarmilor călărăşeni.

 

2 Comentarii

 1. jandarm calarasi
  12 septembrie 2014 - 19:42

  Adevarul este ca promovarea cadrelor militare nu se face prin mutare pe aceeasi functie si aceeasi unitate. Citeste Statutul cadrelor militare sa sanctiuni si recompense.Stoica a fost mutat disciplinar. Insp General s-a saturat de el si de neamurile lui incadrate. S-a saturat de abuzurile lui. Citeste pe  http://jandarmeria-romana.myforum.ro/ijj-calarasi-vf15.html
  Sefl Jandameriei romane nu are vreun Proiect managerial. Citeste pe http://www.jandarmeriaromana.ro/ro/Pagini/proiecte.html
  A schimbat cativa inspectori sefi din judete ca timis arad maramures si calarasi. cititi pe internet si intrebati jandarmii cate rude si-a incadrat Stoica pe proprietatea Jandarmeriei Calarasi. Zeci de veri nepoti fini sora-sa vecini si obligatii. Acum 4 ani a disponibilizat pe cine era incomod. Pe altii i-a mutat la Lehliu Budesti etc. E plina de abuzuri cariera acestui comandant.Vedeti ce familie are. Fiu-sau scandalagiu la Ventura Podul 4 batai cu Budrigan Zabalaru, curve,alcool,dosar inselaciune.
  Verificati stirile inainte de publicare.
  Nu a fost vorba de propunede de promovare, ci de Ordin de mutare. Din motive disciplinare.
  Daca nu era primul adjunct Mihai Ionel praful se alegea de unitate. El i-a facut toata munca in vreme ce Stoica se imbata la popota zilnic.

  Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Primarul Drăgulin, o nouă întâlnire cu investitorii care doresc să construiască Combinatul Siderurgic la Călărași

Seria întâlnirilor cu cei care și-au manifestat intenția de a construi un combinat de șină de mare viteză la Călărași...

Închide