vineri, martie 29, 2024
AcasăCOMUNITATECălărași / Poliția, alături de elevi încă din prima zi de școală

Călărași / Poliția, alături de elevi încă din prima zi de școală

- Advertisement -

Pe 15 septembrie, poliţiştii vor participa la festivităţile de deschidere a anului de învăţământ 2014 – 2015, dar se vor afla şi pe stradă, în zona şcolilor şi liceelor şi pe traseele pe care elevii se deplasează către şi de la unităţile de învăţământ, pentru asigurarea climatului de siguranţă publică.

Astfel, în acţiunile de mâine, vor fi angrenaţi 222 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, dintre care 196 sunt poliţişti de ordine publică şi 26 de poliţie rutieră şi prevenirea criminalităţii.

Mesajul pe care îl vor transmite elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice vizează disponibilitatea de a colabora pentru asigurarea unui climat de siguranţă în şcoli.

Siguranţa elevilor rămâne o prioritate a poliţiştilor, odată cu începerea anului şcolar urmând să debuteze şi activităţile de educaţie antivictimală, de prevenire a delincvenţei juvenile şi a absenteismului şcolar, a vicitimizării minorilor, de reducere a riscului rutier prin prevenirea evenimentelor în care sunt implicaţi copiii.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite