Budești/Bănuiți de furtul a zeci de animale, reţinuţi de poliţiştii călărăşeni

3 persoane au fost reţinute, un autoturism şi peste 50 de animale au fost recuperate de poliţişti, în urma percheziților domiciliare efectuate, ieri, în Budeşti.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Municipiului Olteniţa şi Poliţiei Oraşului Budeşti, Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au efectuat, la data de 18 septembrie a.c., 7 percheziţii domiciliare, în orașul Budești și în localităţile Mitreni, Căscioarele şi Luica, pentru documentarea activităţii infracţionale a mai multor persoane, bănuite de furturi de animale.

Astfel, au fost identificaţi B. Ionel, de 44 ani, din comuna Căscioarele, D. Ilie, de 47 ani, din comuna Luica, şi P. Daniel, de 29 ani, din oraşul Budeşti, persoane bănuite de comiterea, în perioada august – septembrie a.c., a opt furturi de animale, de pe raza mai multor localităţi rurale din judeţul Călăraşi, şi a unui autovehicul, din Bucureşti, cu un prejudiciu total de 36.000 lei.

Poliţiştii au recuprat 70 % din prejudiciul creat, respectiv autoturismul, 45 de ovine şi 6 bovine şi au dispus, faţă de cei trei bănuiţi, măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi astăzi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.

Poliţiştii călărăşeni au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Klaus Iohannis vine sâmbătă la Călărași

Sâmbătă, 20 septembrie, candidatul Alianței Creștin Liberale la Președinția României, Klaus Iohannis, se va întâlni cu susținătorii din Călărași. Evenimentul...

Închide