Și-a anulat nunta/Tânărul pesedist Eugen Ilie, lovit de o mașină. Vezi ce s-a întâmplat cu cel care l-a accidentat!


La data de 6 octombrie 2014, poliţiştii rutieri au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui R. Iulică, de 35 ani, din Călăraşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În seara de 5 octombrie 2014, acesta a accidentat grav pe Marius Eugen Ilie, de 32 de ani care se afla pe strada General Constantin Pantazi, din municipiul Călăraşi, a abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, se arată într-un comunicat al IPJ Călărași. În fapt, pietonul accidentat este Eugen Ilie, un tânăr membru PSD Călărași. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de luni, 6 octombrie, fiind în afara oricărui pericol.

Din păcate pentru el și soția acestuia, cununia religioasă a celor doi, programată pentru sâmbătă, 11 octombrie, a fost anulată, dată fiind starea de sănătate a lui Eugen Ilie.

Bărbatul care l-a accidentat și a fugit de la fața locului a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Sinucidere la Călăraşi / A murit decapitat de tren

Postul de poliţie Transporturi Feroviare Călăraşi a fost sesizat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 4 octombrie 2014, că trenul Regio 8595,...

Închide