Dan Cristodor: ”Facem tot posibilul ca încă 200 de miliarde să ajungă în județul Călărași”

Vineri, 10 octombrie, într-o conferință de presă, prima din această campanie pentru alegerea viitorului președinte al României, președintele Organizației Județene Călărași a PSD, Dan Cristodor, a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut și le face în continuare pentru ca, de la nivel naţional, să ajungă fonduri pe diferite proiecte în județ.

“În ultimele două săptămâni am tot fost pe la Ministerul Dezvoltării, am luat legătura cu domnul vicepriministru Liviu Dragnea și i-am solicitat să-și îndrepte atenția și către județul Călărași mai mult și să ne ajute cu fonduri. Nu am ținut cont de culoarea politică a primarilor, am ținut cont de toți primarii, am încercat să le promovez proiectele pe care le au în derulare sau pe cele pe care le au în faza de licitații. Dacă în ultima lună am obținut circa 65 de miliarde de lei vechi pentru derularea acestor proiecte, acum se pare că județul Călărași va obține circa 200 de miliarde de lei vechi. Pe lângă proiectele de la Ministerul Dezvoltării prin PNDL, am fost și la Compania Națională de Investiții, unde doamna director Manuela Pătrășcoiu ne-a asigurat de tot sprijinul pentru primari, indiferent de culoarea lor politică, pentru reabilitări de cămine culturale, construcție nouă de cămine culturale sau săli de sport. La Ministerul Dezvoltării am făcut lobby și pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzii IL Caragiale din municipiul Călărași, e vorba de 2,4 milioane de lei și o vom primi sigur”, a declarat Dan Cristodor.

Eforturile se vor îndrepta și către susținerea financiară pentru finalizarea reabilitării clădirii Instituției prefectului, dar și pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență.

Am discutat și de Prefectură și de Spitalul județean când am fost la CNI. Nu au fost solicitările necesare făcute pentru a obține fonduri de la CNI. Ce a fost făcut până acum sunt solicitări expirate. Am vorbit în mod special de spital”, a mai spus Cristodor.

1 Comentariu

  1. un călărășean batrân !
    11 octombrie 2014 - 15:37

    tinerelule cu părul coliliu cum ai fost matale la Dragnea?in calitate de CE ? președinte psd ?păi tinerelule dacă tot îl susții pă Drăgulin la primărie dă ce nu-l susții să obție mai repede avizele să miște Siderca?știi câți oameni n-au dantură în Călărași că le-a mâncat-o Oțelăria și Cocseria?știi câți bani s-ar mișca în județ daca pornește obiectivu ăla?ia – hai temă de studiu,vezi ce-ți iese la rezultat și baftă!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Dan Cristodor: „PSD Călărași îl va susține pe Daniel Drăgulin pentru Primăria Călărași în 2016”

Președintele PSD Călărași, Dan Cristodor, a declarat recent, în cadrul unei conferințe de presă, referitor la susținerea candidaturii lui Daniel...

Închide