vineri, aprilie 19, 2024
AcasăCOMUNITATE40 de persoane din Jegălia, în pelerinaj la Mânăstirea Cernica

40 de persoane din Jegălia, în pelerinaj la Mânăstirea Cernica

- Advertisement -

Marţi, 14 octombrie, de ziua Sfintei Parascheva, preşedinta organizaţiei locale a PSD Jegălia, Mihaela Pacionea, a organizat o deplasare cu un grup de persoane din comună la un lăcaş de cult. Astfel, 40 de doamne au plecat dis de dimineaţă într-un pelerinaj la Mânăstirea Cernica de lângă capitală.

Mihaela Pacionea, preşedinta PSD Jegălia a declarat pentru ziarul Obiectiv că, prin acest gest,  a dorit să le ofere celor cu posibilităţi materiale mai reduse oportunitatea de a putea vizita acest lăcaş de cult.

„A fost o mare bucurie pentru vârstnici care au avut ocazia să vadă sau să revadă un obiectiv cultural religios precum Mănăstirea Cernica. Nu mulţi au posibilitatea să ajungă acolo şi am considerat că este un lucru binevenit pentru ei, mai ales că ştim cu toţii că unii au venituri mici şi nu îşi pot permite o astfel de deplasare. Este o mare satisfacţie că am putut face acest gest pentru o parte din cetăţenii comunei Jegălia care s-au arătat bucuroşi de acest demers”, a menţionat, pentru Obiectiv, preşedinta Organizaţiei PSD Jegălia, Mihaela Pacionea.

Pe cât posibil, acţiunea de doreşte să devină o tradiţie pentru cetăţenii comunei Jegălia.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite