EURES / Peste 1000 de locuri de muncă disponibile în străinătate

Solicitanții unui loc de muncă în străinătate au la dispoziție, în această perioadă, 1109 locuri de muncă vacante, comunicate prin rețeaua EURES de către  șapte state ale U.E.

Condițiile pentru ocuparea acestor locuri de muncă sunt de calificare, experiență, precum și deținerea de cunoștințe de limbă străină. Excepție fac cele 800 de posturi pentru agricultură (culegător căpșuni) – Spania, pentru care este suficient ca persoanele să fie apte de muncă.

Persoanele calificate în domeniul medical pot opta pentru unul dintre cele 110 locuri de muncă oferite de Germania, Irlanda și Marea Britanie, pentru meseriile: asistent medical, însoțitor persoane în vârstă, asistent social, psihiatru și doctor oftalmolog.

Specialiștii IT și inginerii pot alege să muncească în Germania, pe locuri de muncă precum: web developer, dezvoltator de software, inginer mecanic, inginer electric sau inginer electronică/electrotehnică.

Angajatorii din Austria, Norvegia, Polonia și Ungaria solicită lucrători români calificați în meseriile: zugrav, lucrător forestier, bucătar preparate indiene, șofer camion, mecanic/electrician auto, confecționer huse pentru mașini și manager adjunct de marketing.

Persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în străinătate pot accesa  portalul național www.eures.anofm.ro pentru a vizualiza ofertele angajatorilor din statele UE, sau pot contacta AJOFM Călărași la telefon 0242/315798.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
21 octombrie 2014/Horoscop

Berbec: La serviciu, sunteţi perseverent şi aveţi voinţa să terminaţi o lucrare importantă. După-amiaza ar fi bine să acordaţi mai multă...

Închide