Filipescu: „Prefectul de Călăraşi a asistat la ameninţările PSD asupra primarilor”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Călăraşi a PNL, Răducu Filipescu, a lansat un atac destul de dur asupra reprezentantului Guvernului in teritoriu, prefectul George Iacob, despre care spune că l-ar fi însoţit pe secretarul executiv al PSD Călăraşi dar şi consilier al prefectului, Virgil Diaconu, când acesta din urmă ameninţa primarii să treacă în tabăra social-democraţilor. „O să-i fac o plângere domnului prefect George Iacob că se bagă cam adânc în politică, umblă cot la cot cu tovarăşul Diaconu şi ameninţă practic primarii că, dacă nu trec la PSD, o să vadă ei. Prefectul doar însoţeşte, asistă la ameninţări şi nu-l opreşte. Mai e şi angajatul lui din prefectură (n.r. Diaconu). Dosarul o să-l vedeţi când o să-l am complet, deocamdată strângem date”, declară Filipescu.

La rândul său, contactat de Obiectiv, prefectul George Iacob a spus că nu are nicio problemă cu declaraţiile preşedintelui PNL Călăraşi. „Nu am nicio problemă. Să se aducă dovezi, să se aducă nume, să vină să spună vreun primar dacă eu l-am ameninţat sau am asistat la ameninţări”, susţine prefectul Iacob.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Alianţa Creştin-Liberală respinge declaraţiile mincinoase ale lui Victor Ponta

Curtea de Apel Alba a decis că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, nu se află în situaţie de incompatibilitate Alianţa Creştin-Liberală...

Închide