vineri, martie 29, 2024
AcasăSPORTCupa CoryGym la tenis de masă şi-a stabilit câştigătorii ediţiei a II-a

Cupa CoryGym la tenis de masă şi-a stabilit câştigătorii ediţiei a II-a

- Advertisement -

Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, a avut loc ediţia a II-a a Cupei Corygym la tenis de masă. Această ediţie a adus la start cei mai buni 17 jucători ai acestui sport din oraşul nostru. Organizatorul concursului, Nelu Başfalion, a declarat că de la această ediţie au lipsit câţiva jucători valoroşi: „Au lipsit, din motive obiective, doi jucători foarte buni, Dorinel Dincă şi Cristi Chiriţă care cu siguranţă ar fi ocupat locuri fruntaşe. O altă absenţă foarte importantă, care a lăsat un gol imens în rândurile iubitorilor acestui sport, este cea a domnului notar Ioan Ceparu, pe care noi îl strigam nea Cepi, de altfel un om extraordinar pe care nu te puteai supăra vreodată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Concursul a fost unul foarte disputat cu meciuri frumoase şi echilibrate de un înalt nivel tehnic. Semifinalele au adus faţă în faţă jucătorii cei mai în formă ai acestui concurs: Claudiu Costache/Alin Stanciu şi Laurenţiu Faur/ Silviu Stanciu. După două meciuri electrizante, disputate cu sufletul la gură, cum zice românul, au ajuns în finală Silviu Stanciu şi Alin Stanciu (nici un grad de rudenie între cei doi).

Finala a fost una de vis, cu schimburi de mingi spectaculoase, de o rară frumuseţe, în care experienţa şi-a spus cuvântul, câştigătorul cupei Corygym 2014 la tenis de masă fiind Silviu Stanciu. Numai cuvinte de laudă pentru Alin Stanciu care are numai 13 ani, fiind un copil foarte talentat ce reprezintă viitorul tenisului de masă din Călăraşi şi, de ce nu, al României. O altă prezenţă plăcută este cea a domnului Mircea Tătăranu care, la 68 de ani, joacă ca în tinereţe având o condiţie fizică de invidiat, fiind promotorul acestui sport în oraşul nostru.

Organizatorul cupei, Nelu Başfalion, a premiat finaliştii după cum urmează: loc IV – 50 lei, loc III – cupa+100 lei, loc II cupa+200 lei, loc I cupa Corygym+300 lei. „Pe această cale vreau să mulţumesc domnului Silviu Stanciu care s-a ocupat de organizarea tehnică a acestui concurs  şi doamnei Coman Lucica, directoarea liceului Danubius, gazda acestui concurs.”, a mai declarat Nelu Başfalion.

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite