Consiliul Județean, în ședință extraordinară pe 10 decembrie

Potrivit unei dispoziții a președintelui Consiliului Județean Călărași, Răducu George Filipescu, forul se convoacă în ședință extraordinară, în data de 10 decembrie, la ora 12:00, având pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre. Este vorba de o rectificare a bugetului propriu al județului Călărași pe anul 2014 și de mandatarea lui Marius Fulga în vederea exercitării atribuțiilor județului Călărași în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecomanagement Salubris.

Va fi prima ședință a Consiliului județean după decizia înlocuirii celor doi vicepreședinți ai CJ, Bogdan Georgescu și Ion Ștefan. Potrivit Actualitatea de Călărași, Instituția prefectului-județul Călărași a atacat în contencios cele două eliberări din funcție, drept urmare sunt mari șanse ca pe cei doi să-i vedem miercuri, 10 decembrie, în aceleași fotolii de vicepreședinți.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Gabriela Bădică nu mai este director al Școlii Române de Afaceri – filiala Călărași

Conform unui comunicat de presă remis de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași, Gabriela Bădică nu mai deține funcția...

Închide