”Fii Moș Crăciun pentru o zi”/Câți bani au fost strânși pentru Mihai, după piesa de teatru a trupei ”Trepte”

Luni, 15 decembrie, campania umanitară inițiată de membrii trupei de teatru ”Trepte” a Centrului Cultural Județean, coordonată de Ștefan Nițu, a făcut primul pas spre sănătatea lui Dragomir Mihai Anton, un băiețel de 8 ani din Călărași, care suferă de sindromul Tar și trombocitopenie.

În urma vânzării tuturor biletelor la piesa de teatru ”ActorEști”, pusă în scenă de trupa ”Trepte”, s-au strâns 5.000 de lei, iar din donații alți 1500 de lei. Astfel, Clubul Lions a contribuit cu 1.000 de lei, iar elevii Liceului Teoretic Mihai Eminescu cu suma de 500 de lei, dar și cu cadouri pentru Mihai și familia sa. Totodată, călărășeni ce au dorit să rămână anonimi au oferit alte cadouri.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Călărași, instituție ce a susținut acest eveniment umanitar, rămâne în următoare perioadă aproape de familia lui Mihai și îi va oferi tot sprijinul în încercarea acesteia de a găsi soluții, din punct de vedere medical, pentru ca Mihai să fie un copil normal. În acest moment, Mihai este programat pentru consultații medicale amănunțite.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Primarul Drăgulin a oferit Cheia orașului unor profesori universitari de renume mondial

Luni, 15 decembrie, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a oferit, pentru reprezentarea cu cinste a municipiului Călărași la nivel...

Închide