sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPOLITICAPNL Călăraşi face planuri pentru alegerile din 2016/ Trei pe loc

PNL Călăraşi face planuri pentru alegerile din 2016/ Trei pe loc

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Declaraţii noi au fost făcute în cadrul conferinţei de presă săptămânale a Organizaţiei Judeţene PNL Călăraşi, prezenţi fiind vicele Marian Dinulescu, deputatul Vasile Iliuţă-copreședinte şi consilierul local Viorel Ivanciu.

Dacă în urmă cu puţin timp se bifau criteriile pe care viitorii candidaţi la funcţia de primar al municipiului Călăraşi şi la cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi ar fi trebuit să le îndeplinească, miercuri, 21 ianuarie, Vasile Iliuţă a declarat că deja sunt în atenţia liberalilor călărăşeni trei persoane pentru fiecare din cele două funcţii.

„Sunt trei candidaţi la municipiu şi trei la judeţ. O să facem o selecţie în interiorul organizaţiei, iar în urma unor sondaje vom vedea care stă cel mai bine. Nu pot să îi nominalizez, dar veţi afla cine sunt la momentul lansării candidatului ales, când se va prezenta atât cu viziunea, cât şi cu programul pe care îl va avea”, a subliniat deputatul Iliuţă.

O declaraţie surprinzătoare a fost făcută şi de consilierul local Viorel Ivanciu, de altfel, unul din posibilii viitori candidaţi la funcţia de primar al municipiului reședință de județ:

„Aveţi în faţa dumneavoastră echipa care în 2015 şi în 2016 o să facă regulile şi va câştiga ceea ce este de câştigat. Aici este o parte a echipei, dar obişnuiţi-vă cu ideea că aveţi oameni buni în faţă”, a precizat Ivanciu.

Cei prezenţi au fost chestionaţi şi cu privire la implicarea preşedintelui Filipescu în viitoarele acţiuni ale partidului, mai ales că momentan se află în concediu de odihnă.

„Domnul Filipescu este plecat în concediu, dar ştie ce se întâmplă la Călăraşi, iar dacă nu ştie, o să afle de la dumneavoastră din presă”, a mărturisit Iliuţă.

Deputatul Vasile Iliuţă a mai adăugat că şi domnia sa face parte din cele şase persoane vizate pentru cele două funcţii, dar nu a dorit să ofere amănunte suplimentare.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite