Călărași/Slujbă arhierească săvârșită de PS Vincențiu, la Biserica Sf. Ier. Nifon

Duminică, 8 februarie, la Biserica Sf. Ierarh Nifon, din municipiul Călărași, a avut loc o slujbă arhierească săvârșită sub protia PS Părinte Vincențiu, Episcop al Sloboziei și Călărașilor, fiind înconjurat de un numeros sobor de preoți, printre care și consilieri ai Centrului Eparhial.

PS Vincețiu a hirotesit, în cadrul slujbei, în iconom stavrofor pe Prea Cucernicul Părinte Anastase Paul Marian, paroh al Bisericii Sf. Ier. Nifon, cu dreptul de a purta Crucea Sloboziei, și de ”a avea întâietate între preoți”. Părintele Paul este un preot foarte apropiat de comunitate, inițiind construcția unui centru social în cadrul parohiei pe care o conduce.

Episcopul Sloboziei și Călărașilor, PS Părinte Vincențiu, în cadrul predicii de la finalul slujbei, a făcut o analogie între dragostea pe care Dumnezeu o poartă oamenilor și dragostea pe care tatăl o are față de fii săi, conferind diplome de binefăcător primarului Daniel Ștefan Drăgulin, viceprimarilor Marius Dulce și Virgil Dumbravă, precum și consilierilor municipali. Prezent la slujbă a fost și prefectul de Călărași, George Iacob.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
6 Februarie 2015/Horoscop

BERBEC Va trebui să luaţi în considerare ceva important despre viaţa dvs personală. În timpul zilei, nu puteţi avea un...

Închide