marți, aprilie 16, 2024
AcasăFAPT DIVERS16 Februarie 2015/Horoscop

16 Februarie 2015/Horoscop

- Advertisement -

Berbec
Este o zi cu multă animaţie în sfera socio-profesională. Întâlniri şi discuţii importante cu şefii, colegii vor şi ei o mână de ajutor de la tine şi pe deasupra şi membrii familiei au nevoie de tine. Selectează-ţi priorităţile, pentru că energia vitală este fluctuantă şi este dificil să te concetrezi pe multe treburi. După-amiaza, fii alături de cei dragi.

Taur
Situaţiile apărute astăzi te vor duce cu gândul la revizuirea filozofiei tale de viaţă. Discuţiile purtate, ori cu cineva aflat departe de ţară, ori cu cineva din anturajul profesional îţi vor lămuri aspecte ale poziţiei tale în cadrul unui loc de muncă în care activezi sau pe care îl doreşti. Părerile şi sfaturile acestor persoane sunt viabile şi ar fi bine să le foloseşti.

Gemeni
Ziua îţi aduce în prim plan achitarea facturilor sau relaţionarea cu instituţiile financiare. Aspectele legate de bani şi bunuri comune cu alţii te pot îngrijora, pe considerentul că aceşti alţii ar putea profita de generozitatea ta. Este doar o percepţie momentană, de aceea controlează-ţi reacţiile. Totuşi, pentru liniştea ta sufletească pune bani deoparte şi asigură-ţi bunurile.

Rac
Stările tale de spirit se modifica astăzi, în funcţie de relaţia cu ceilalţi. În mod special, partenerul de viaţă, dar şi colaboratorii profesionali te provoacă mult. Rolul tensiunilor apărute între tine şi aceste persoane este de a te face să renunţi la parteneriatele, activităţile comune sau chiar persoanele care te solicită prea mult în favoarea lor.

Leu
Ai mult de lucru la serviciu, însă selectează priorităţile. Colegii vor şi ei o mână de ajutor, însă mai întâi rezolvă-ţi sarcinile tale de lucru. Fii atent şi la sănătatea întregului organism, pentru că este vulnerabil şi are nevoie de odihnă, dieta potrivită şi detaşare regulată de cotidian. A doua parte a zilei anunţa discuţii importante cu partenerul de viaţă şi cu cei profesionali.

Fecioară
Minunat este că eşti vesel, bine dispus, chiar dacă undeva, în umbra există câţiva nori care îţi pândesc sufletul. Este bine să te concentrezi pe treburile propuse pentru astăzi, dar să îţi rezervi şi momente pentru a fi alături de cei dragi. Chiar dacă, ceilalţi îţi fac reproşuri diverse, tu fii înţelegător şi depunde eforturi pentru a-i înveseli şi pe ei.

Balanţa
Familia te solicită din plin. Ai răbdare şi ascultă ce au de zis membrii familei. Pe de altă parte, la serviciu este posibil să fii tras la răspundere pentru anumite sarcini de lucru restante sau rezolvate incorect. De aceea, mobilizează-te şi descurcă iţele profesionale. Ai suficientă forţă să rezolvi atât îndatoririle domestice, cât şi pe cele profesionale.

Scorpion
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie demersuri intelectuale, atât la serviciu, cât şi în sfera personală. Este bine să te ocupi de corespondenţă, să-ţi pui în ordine actele, documentele sau să porţi acele discuţii importante, amânate de mult, cu persoanele din anturajul socio-profesional. De asemenea este posibil să faci mai multe drumuri pe distanţe scurte.

Săgetător
Ziua îţi aduce cheltuieli, fie pentru cumpărături necesare casei sau membrilor familiei, fie pentru achitarea unor facturi. Este bine să te informezi corect vizavi de bugetul disponibil pentru următoarele patru săptămâni, deoarece este posibil să îţi fluctueze veniturile. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o cină amuzantă, însă fereşte-te de extravagante sau mofturi.

Capricorn
Sunt momente bune pentru a-ţi revizui programul cotidian şi pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi. Elimină din preajma ta persoanele care te necăjesc şi activităţile care te solicită prea mult. Ţi-ar prinde bine un masaj de relaxare, abordarea unei diete de sezon, dar şi o plimbare prin magazinele preferate alături de cineva drag şi de încredere.

Vărsător
Chiar dacă este începutul săptămânii ar fi bine să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi de treburi uşoare. Organismul tău mai are nevoie de odihnă şi detaşare de tumultul cotidian. Însă, fiind ceva mai discret astăzi ai putea observa bine culisele segmentului profesional în care activezi. Ţi se vor revela adevăruri de care ar trebui să ţii cont de acum încolo.

Peşti
Astăzi oscilezi între a da crezare spuselor unor prieteni sau persoanei iubite. Provocarea zilei constă în a găsi un echilibru între ceea ce vine de la prieteni şi ceea ce se petrece în segmentul sentimental. Graniţa dintre aceste tipuri de relaţii este neclară şi uşor se pot confunda. De aceea asculta şi o parte şi alta. Rezervă-ţi momente de relaxare, plimbându-te în aer liber.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite