vineri, martie 29, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEDr. Romulus Dan Șerban a revenit la conducerea Spitalului Județean de Urgență...

Dr. Romulus Dan Șerban a revenit la conducerea Spitalului Județean de Urgență Călărași

- Advertisement -

De la începutul acestei săptămâni, Spitalul Județean de Urgență Călărași are un nou manager, tot privat, și anume PFA Dr. Romulus Dan Șerban, care a câștigat licitația desfășurată de Consiliul Județean Călărași.

Au fost două oferte pentru managementul privat al spitalului, însă cea a dr. Șerban a fost mai bună. PFA-ul acestuia a semnat, astfel, un contract pe doi ani de zile, în valoare de 20.000 de lei lunar.

Aceleași condiții  financiare le-a avut și Tetraedru Medical Consulting, firmă cu care CJC s-a aflat în relații contractuale aproape doi ani de zile. Din cauza neîndeplinirii unor indicatori de perfomanță, Consiliul județean a reziliat, în luna decembrie, acest contract.

Dr. Dan Romulus Șerban nu e pentru prima dată la conducerea spitalului călărășean. Acesta a fost primul manager numit de Tetraedru, în ianuarie 2013, rezistând în funcție aproape jumătate de an. A demisionat din cauza unor neînțelegeri cu Tetraedru.

Totuși, în cele șase luni, progresele făcute de dr. Șerban la conducerea spitalului nu au mai fost egalate de cei doi succesori ai săi, dr. Mihai Nistor și dr. Elena Dinu, acest lucru fiind înțeles de autoritățile județene la rezilierea contractului cu Tetraedru. Dr. Șerban a fost cel care a făcut posibil ca Ambulatoriul Spitalului județean să funcționeze și să producă fonduri importante.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite