Călăraşi / Proiectul parcării subterane de la kilometrul 0, mari şanse să fie amânat

Deşi săptămâna trecută consilierii judeţeni au aprobat de principiu asocierea cu municipiul Călăraşi în vederea realizării unei parcări subterane cu 300 de locuri în centrul oraşului, iar consilierii locali au aprobat şi ei joi, 26 martie, acelaşi acord de principiu, marele proiect ar putea fi amânat. Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, după o serie de discuţii cu aparatul propriu al primăriei, nu vede oportună investiţia pe termen scurt.

„Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Filipescu în care el a venit cu această propunere să facem parcarea subterană cu 300 de locuri. În principiu sunt de acord pentru că e o investiţie care să descongestioneze zona. Și noi, Consiliul Local, aprobăm de principiu acest proiect, noi am mai colaborat şi pe regenerare urbană şi a durat destul de mult. Mă gândesc foarte atent şi subliniez acest lucru şi mă voi consulta şi cu Consiliul Local dacă este oportun să începem lucrările anul acesta.  Sunt convins că cele 2 milioane de euro nu vor fi de ajuns, noi şi aşa avem foarte multe probleme cu infrastructura în municipiu. Dacă se va face un studiu de fezabilitate şi dacă reuşim să accesăm fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii în municipiul Călăraşi, s-ar putea să realizăm acest proiect. Dar la o evaluare preliminară nu ne putem permite să îl demarăm”, a precizat Drăgulin.

1 Comentariu

  1. ţeapă !
    27 martie 2015 - 13:11

    credeti ca e necesara? sunt atatea strazi pline de gropi,neasfaltate nici macar pietruite!,sunt atatia tineri care n-au locuri de munca si noi”ingropam” bani in parcari subterane ! e de neacceptat !problema gunoiului menajer,problema apei,sunt atatea de rezolvat si noi ne luam tichie de margaritar !

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Primăria Călăraşi pregăteşte achiziţiile pe proiectele POP şi anvelopări de blocuri

În această perioadă, Primăria Călăraşi lucrează la pregătirea achiziţiilor antreprenorilor pentru implementarea a patru proiecte cu finanţare europeană. Este vorba...

Închide