Vine LIDL la Călăraşi?

Rodica Zaharia. Nu de puţine ori ne-am pus acestă întrebare şi nu de puţine ori reprezentanţii LIDL România şi-au declarat intenţia de a deschide un supermarket la Călăraşi.

Chiar primarul Drăgulin a confirmat, în cadrul unei întâlniri cu presă, că reprezentanţii firmei germane şi-au manifestat de multe ori intenţiile, atenţia lor fiind îndreptată către actualul Bazar Călăraşi.

Numai că, exact în mijlocul bazarului se află un teren – proprietate privată, deţinătorul dorind să vândă spaţiul celor de la LIDL cu un million de euro. Astfel, atenţia investitorilor s-a îndreptat în altă direcţie. Chiar dacă Primăria Călăraşi a propus, ca şi o altă locaţie, Piaţa Mare, LIDL a ales să discute cu Catex pentru intrarea în posesie a unui spaţiu de lângă Kaufland.

“Pentru Piaţa Mare au venit, până acum, anul acesta, doi investitori printre care şi LIDL. Lidl era interesat şi de bazarul din Călăraşi. Le-am spus că nu mai putem să facem ceva acolo, în schimb cei de la Catex le-au spus că le dă un spaţiu din ce mai au ei, chiar le-am spus că noi nu avem nimic împotrivă”, spune Drăgulin.

În ceea ce priveşte modernizarea Pieţei Mari, se pare că aceasta mai are de aşteptat până la jumătatea acestui an. Municipalitatea încă aşteaptă propuneri din partea unor viitori investitori interesaţi. Dacă acestea nu se vor concretiza, Primăria Călăraşi va trece la modernizare.

„Dacă până la jumătatea anului nu mai este nici un investitor interesat de concesionarea Pieţei Mari, Primăria Călăraşi va face din fonduri proprii pe jumătate o parcare, iar pe faţă să lăsăm magazinele care sunt, pescăriile, florăriile, producătorii de brânză şi micii producători, oricum anul acesta o vom moderniza”, este de părere primarul Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Tinerii uneperişti călărăşeni, în sprijinul lui Bicher Mihalache

Călărășeanul Bicher Mihalache, care suferă de sarcom Ewing extremitate femur stâng va fi supus, în scurt timp, intervenției chirurgicale de...

Închide