Bănuit de trafic de minori, arestat preventiv

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi bănuiesc un bărbat din Budeşti şi pe soţia sa că ar fi exploatat  sexual două minore. Acesta a fost arestat preventiv pentru trafic de minori, iar faţă de soţia sa a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

La data de 30 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, cu sprijinul celor dela Inspectoratulde Poliţie Judeţean Călăraşi al jandarmilor, au pus în aplicare trei mandate de aducere, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane, din Budeşti, bănuite de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, un bărbat, de 28 de ani, din Oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi, ar fi racolat şi găzduit la domiciliul său două minore, de 14 şi 16 ani şi, prin inducerea unor relaţii de prietenie, le-ar fi exploatat sexual, prin obligarea la practicarea prostituţiei, pe raza oraşului Budeşti şi a comunelor limitrofe.

Cel în cauză ar fi fost ajutat de soţia sa, de 27 de ani, care ar fi supravegheat minorele, lipsindu-le de libertate.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor două persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori în formă continuată, iar ulterior Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului şi arestul la domiciliu a soţiei sale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Camera Agricolă Călăraşi/Acţiune de informare pentru producătorii agricoli

Camera Agricolă a Judeţului Călăraşi organizează sâmbăta, 4 aprilie 2015, orele 10, în sala Amfiteatru a Colegiului Agricol Sandu Aldea...

Închide