Școala Altfel/Muzeului Municipal și vernisajul expoziției ”Sărbătoare Pascală-între laic și creștin”

În perioada 7-10 aprilie a.c., Muzeul Municipal Călărași desfășoară în cadrul acțiunii Școala Altfel activități cu participarea elevilor din reședința de județ, dar și din localitățile învecinate. Înscrierile au început încă din data de 3 martie a.c., iar majoritatea au optat pentru partea practică-atelierul de modelaj.

Astfel, vor fi prezenți în expoziția și atelierul Muzeului Municipal Călărași elevi ai școlilor din Modelu, Roseți, dar și din Călărași- școlile Mihai Viteazul, Helikon, Gheorghe Florea, Colegiul Agricol Sandu Aldea și Grădinița Ciufulici.

Tot în această săptămână, mai exact pe 9 aprilie, la ora 15:00, are loc, în cadrul Muzeului municipal, vernisajul expoziției ”Sărbătoarea Pascală – între laic și creștin”, dedicată tuturor călărășenilor. În cadrul expoziției se pot viziona icoane din colecția Protopopiatului Călărași și cărți poștale ilustrate din colecțiile Ionel Grigorescu, Dumitru Mardare, Cosmin Meleacă și Florin Rădulescu.

BIROUL DE PRESĂ   

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
7 Aprilie 2015/Horoscop

Berbec Se poate să treceţi printr-o fază reflexivă, în care să vă puneţi anumite întrebări despre situaţia actuală. S-ar putea...

Închide