vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALCălărași/Ambulanța a intervenit în zilele de Paște la 279 de cazuri

Călărași/Ambulanța a intervenit în zilele de Paște la 279 de cazuri

- Advertisement -

În perioada premergătoare sărbătorilor Pascale, Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Călăraşi a avut în vedere istoricul solicitărilor din aceeaşi perioadă a anilor precedenţi şi a asigurat, în regim de permanenţă, un număr de 16 echipaje medicale de urgenţă ce au intervenit la nivelul judeţului.

Aşa cum am prevăzut, în perioada 11 – 13.04.2015, s-a intervenit pentru asistenţă medicală de urgenţă la un număr de 279 de cazuri, faţă de 241 de solicitări în perioada sărbătorilor din anul precedent. În raport cu media zilnică a intervenţiilor SAJ Călăraşi, în perioada menţionată, s-a înregistrat o creştere cu aproximativ 20%.

Din totalul intervenţiilor preluate prin numărul unic de urgenţă 112, 42 de pacienţi au prezentat afecţiuni digestive cauzate de excesul alimentar, 25 de persoane au fost victime ale unor agresiuni, 15 pacienţi au manifestat acutizări ale unor afecţiuni psihice, în majoritate stări depresive, 9 pacienţi cu intoxicaţii etanolice, o victimă din accident rutier şi o tentativă de suicid, aflăm de la managerul general al SAJ Călărași, ec.Marius Manea.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite