joi, aprilie 18, 2024
AcasăACTUALBraconaj pe braţul Borcea

Braconaj pe braţul Borcea

- Advertisement -

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care desfăşura activităţi ilegale de pescuit în perioada de prohibiţie, cu trei plase tip monofilament, pe braţul Borcea al fluviului Dunărea.

În data de 21.04.2015, în jurul orei 10.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă l-au depistat, pe braţul Borcea, pe cetăţeanul român O.L.,în vârstă de 47 ani, domiciliat în judeţul Ialomiţa, care pescuia de pe o plută improvizată cu trei plase tip monofilament.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele tip monofilament, în lungime totală de 70 de metri, iar pe numele bărbatului în cauză au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „ pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie” şi „utilizarea plaselor de pescuit tip monofilament”. Sursa:radioconstanta.ro

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite