Bogdan Duţă şi Casian Ciută, vicecampioni naţionali la CN de Culturism Juniori de la Iaşi

În perioada 17-19 aprilie 2015 au avut loc Campionatele Naţionale de culturism juniori (mari şi mici). Concursul s-a desfăşurat în Palas Mall din Iaşi, un loc inedit pentru desfăşurarea unui concurs de culturism dar cu un impact foarte mare asupra persoanelor prezente în acest mall considerat cel mai mare şi mai frumos din Europa. Clubul Fortus din Călăraşi a fost prezent cu un număr de 4 sportivi,  obţinând următorele rezultate:

Bogdan Duţă vicecampion naţional cat. 75 kg juniori mari

Casian Ciută vicecampion naţional cat. +80 kg juniori mari

Marian State locul IV cat. 60 kg juniori mici

Bogdan Sbârcea loculVII cat +70 kg juniori mici

Preşedintele CS Fortus Călăraşi, Nelu Başfalion, a declarat că: „Bogdan Duţă este în primul an de junior mare, concurând cu sportivi mai mari cu trei ani decât el, iar Casian Ciută este vicecampionul de anul trecut al categoriei 75 kg juniori mari, făcând un progres enorm şi trecând la o categorie de concurs superioară păstrând o formă musculară foarte bună. Marian State s-a prezentat într-o formă de concurs foarte bună fiind dezavantajat de arbitri. Bogdan Sbârcea a fost la primul lui concurs naţional, iar de la el aştept rezultate bune pe viitor având o structură şi un genetic adecvat pentru acest sport. În încheiere vreau să mulţumesc sportivilor pentru dăruirea şi efortul depus  susţinătorilor acestui sport şi tuturor călărăşenilor.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Câţi de-ai lui Gheorghe sunt în România?

Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, 910.507 de cetăţeni români,...

Închide