Investitori chinezi, în vizită la Primăria Călărași

Primarul de Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a primit joi, 23 aprilie, vizita unor investitori din China pentru a prezenta oportunitățile pe care reședința de județ le poate oferi constructorilor și finanțatorilor. Întâlnirea a avut loc în biroul primarului, la ea luând parte și deputatul de Călărași Aurel Niculae.

”Reprezentanții unui mare conglomerat de constructori din Republica Populară Chineză au fost prezenți astăzi (n.r. joi, 23 aprilie) în biroul meu pentru a primi informații despre oportunitățile de investiții pe care municipiul Călărași le poate oferi investitorilor chinezi. Le-am prezentat un proiect turistic, un proiect de infrastructură rutieră (Șoseaua de centură), unul de infrastructură socială (un cartier de locuințe sociale) și, totodată, le-am vorbit și despre podul Călărași-Silistra. Sper ca discuțiile de astăzi să continue, întrucât posibilii noștri parteneri s-au arătat interesați de câteva din oportunitățile prezentate de noi și, mai cu seamă, vor recomanda municipiul Călărași și altor colegi din Republica Populară Chineză, pentru investiții în infrastructură și nu numai”, a scris primarul Drăgulin, pe o rețea de socializare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Bogdan Duţă şi Casian Ciută, vicecampioni naţionali la CN de Culturism Juniori de la Iaşi

În perioada 17-19 aprilie 2015 au avut loc Campionatele Naţionale de culturism juniori (mari şi mici). Concursul s-a desfăşurat în...

Închide