Călărași/Scuarurile de pe București, Belșugului și Nicolae Titulescu vor fi modernizate

Luni, 27 aprilie, într-o conferință de presă, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a anunțat faptul că, după terminarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă de pe Prel. București, lucrare ce se efectuează pe scuar, acesta va fi modernizat. Edilul a precizat că se intenționează o nouă soluție pentru acest scuar, modernizarea și chiar îngustarea lui, urmând a fi introduse  și rețele de electricitate și de aspersoare pentru udatul zonei verzi. ”Vrem să gândim altfel vizavi de modul cum arată scuar și veți vedea că vom găsi cele mai bune soluții. Totodată, vreau să anunț și faptul că panourile publicitare vor avea un model standard de la care nu se va face rabat”, a precizat Drăgulin.

Mai mult, anul acesta se continuă lucrările de îngustare a scuarului de pe strada Belșugului cu tronsonul situat între Prel. București și Cornișei. La fel se va întâmpla, pe același tronson de drum, dar pe Bd. Nicolae Titulescu. Se intenționează fluidizarea traficului și mărirea numărului de locuri de parcare.

Primarul Daniel Ștefan Drăgulin, în acest sens, marți, 28 aprilie, alături de trei arhitecți tineri din Călărași dar și de arhitectul-șef al municipiului, Lorand Berecz, și de alți reprezentanți ai primăriei, a efectuat o vizită în teren pentru a găsi soluții noi.

”Am luat legătura cu trei tineri arhitecți călărășeni, care, ca si mine, doresc sa creeze o noua imagine orasului nostru. Alaturi de acestia am făcut și o vizită în teren, pentru a găsi cele mai bune idei și soluții pentru modernizarea spațiilor verzi din municipiul Călărași. Am vizitat și vorbit despre scuarurile de pe străzile Prel. București, Belșugului și bd. Nicolae Titulescu, dar și despre parcurile Dumbrava și Central. Sper, împreună cu acești tineri arhitecți, să spargem monotonia și să întinerim fața orașului!”, a scris primarul de Călărași, pe o rețea de socializare, după discuții.

 

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Inspectorul școlar general, mulțumit de liceele din Fundulea și Lehliu Gară

În conferința de presă susținută de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Călărași, s-a discutat și despre situația a două licee călărășene,...

Închide