Primarul Drăgulin ar dori acordarea titlului de cetățean de onoare răposatului Nedelcu Stan

Ședința extraordinară a Consiliului Local Călărași, convocată miercuri, 13 mai, a fost prima ședință din acest mandat fără consilierul local Nedelcu Stan, decedat, în noaptea zilei de 7 mai. La inițiativa primarului Daniel Ștefan Drăgulin, ședința de plen a început cu un moment de reculegere susținut în amintirea, a continuat cu dezbaterea celor două proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi, ca apoi, la final, același edil să vină cu o propunere.

Drăgulin a rugat colegii din Consiliul Local, ca la o ședință viitoare să propună acordarea titlului de cetățean de onoare post-mortem lui Nedelcu Stan, un consilier local aflat la al treilea mandat, și care și-a adus contribuția însemnat în ceea ce privește activitatea Consiliului Local. Era un om apropiat de călărășeni ale căror probleme erau aduse deseori în discuția Consiliului local datorită lui Nedelcu Stan.

Consilierii locali s-au arătat de acord, în principiu, cu această propunere.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Opt candidați pe un post de debutant la Consiliul Județean

Administrația locală continuă să caute persoane care vor își construiască o carieră într-o funcție publică, deși, deseori candidații nu se...

Închide