Reţinut de poliţişti pentru furt/ Bărbatul a sustras stâlpi din gardul de protecţie al autostrăzii A2

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 24 ani, din comuna Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, care la data de 26 aprilie 2015, a fost surprins în flagrant delict de poliţişti.

 

În fapt, în ziua de 26 aprilie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de o persoană care se deplasa pe autostrada A2 de faptul că persoane necunoscute sustrag componente din gardul de protecţie al autostrăzii.

Poliţiştii deplasaţi de îndată la faţa locului au prins, în zona km. 83+300, pe M. Florin, de 24 ani, din comuna Dragoş Vodă şi B. Lăzărică, de 34 ani, din comuna Dragoş Vodă, care transportau cu un atelaj hipo 10 stâlpi metalici sustraşi din gardul de protecţie al autostrăzii A2.

Faţă de M.Florin, bănuit de săvârşirea faptei, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, în ziua de 16 iunie 2015, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
18 percheziţii în desfăşurare în şase judeţe, printre care şi Călăraşi/Suspiciuni de evaziune fiscală şi spălare de bani

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează 21 de percheziţii domiciliare şi pun în executare...

Închide