vineri, martie 29, 2024
AcasăACTUALCălărași/Un apartament din blocul D4 era să ardă în întregime din cauza...

Călărași/Un apartament din blocul D4 era să ardă în întregime din cauza neglijenței proprietarului

- Advertisement -

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit timp de aproximativ 25 de minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea extinderii arderii

Pompierii au acționat eficient, lichidând incendiul în limitele găsite fiind astfel posibilă salvarea locuinţei şi a mai multor bunuri materiale în valoare de 200.000 de lei

În data de 01.07.2015, ora 11.32, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitați să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Prelungirea Bucureşti, la blocul D4, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui apartament situat la etajul al patrulea al imobilului.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la unul dintre dormitoarele locuinţei, existând pericol de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei unei persoane care a uitat o ţigară aprinsă pe pat sau în apropierea acestuia.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 25 de minute.

În urma incendiului au ars: un pat, o saltea (cu umplutură de iarbă de mare) şi materiale textile, fiind totodată degradată zugrăveala din camerele apartamentului din cauza fumului gros degajat de ardere, care a inundat întreaga locuinţă, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 500 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite