Primăria Călărași/ Se continuă tratamentele în aliniament și de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor

Primăria Municipiului Călărași va efectua, în perioada 18.07-20.07.2015,  tratamente în aliniament pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației, gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali și tratamente de dezinsecție (terestru) pentru combaterea populațiilor de țânțari. Tratamentele în aliniament se vor aplica în intervalul orar 22:00-04:00, iar cele de dezinsecție în intervalul orar 22:00-06:00, în funcție decondițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei, fapt ce va fi comunicat ulterior.

Substanțele active ale produselor utilizate sunt:

–  pentru tratamente în aliniament : Lambda-cihalothrin și Zeta-cipermethrin (omologate de Comisia Națională pentru Produse de Protecție a Plantelor)

–  pentru dezinsecție : deltamethrin și piperonil butoxid.

Facem precizarea că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

BIROUL DE PRESĂ

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Muzeul Municipal Călărași vă invită la vernisajul expoziției de lucrări de pictură și grafică semnate de Victor Grigore

Primăria Municipiului Călărași face cunoscut faptul că pe simezele Muzeului Municipal Călărași pot fi vizionate începând de joi, 16 iulie...

Închide