Săruleşti/Conducător auto, reţinut de poliţişti pentru părăsirea locului accidentului

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Poliţiei Oraşului Fundulea au identificat şi reţinut cu operativitate pe un bărbat din comuna Săruleşti, care ar fi accidentat cu autovehiculul un biciclist şi ar fi părăsit locul evenimentului.

În fapt, în seara de 26 iulie 2015, P. Florin, de 35 ani, din comuna Săruleşti, a condus un autoturism pe DJ 402 A, în afara localităţii Sănduliţa, şi a accidentat pe I. Ştefan, de 38 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe bicicletă.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior, când a şi fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Maşina implicată în accident a fost găsită la un centru de colectare a deşeurilor metalice, prezentând urme de avarii şi fiind dezmembrată în proporţie de 30%.

Biciclistul, transportat la spital pentru îngrijiri medicale, a decedat.

Poliţiştii au dispus, la data de 27 iulie 2015, măsura reţinerii conducătorului auto pentru 24 de ore, pe care l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Călărași/Ședință de Consiliu Local/Vezi ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, miercuri, 29.07.2015, ora 16.30 în sala de şedinţe a Consiliului...

Închide