vineri, martie 29, 2024
AcasăEVENIMENTAmbasadorul Bulgariei la Bucureşti, în vizită la Primăria Călăraşi

Ambasadorul Bulgariei la Bucureşti, în vizită la Primăria Călăraşi

- Advertisement -

Miercuri, 12 august 2015, Primăria Municipiului Călărași a primit vizita unei delegații conduse de Excelența Sa Dl. Aleksandar Filipov, Ambasador al Republicii Bulgaria în România, din care au mai făcut parte dl. Rosen Rusev, consul onorific desemnat și dl. Ivan Makaveev, expert pe proiecte europene.

Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, alături de directorul Direcției Programe și Dezvoltare Locală, Luminița Trifu, și de directorul Direcției Tehnice, Marian Gheorghe, a purtat discuții cu oficialii bulgari cu privire la cooperarea transfrontalieră ce vizează atât promovarea autorităților și regiunilor de o parte și de alta a frontierei româno-bulgare, cât și rezolvarea unor probleme prin implementarea de strategii comune.

”Relațiile pe care noi le-am avut cu vecinii noștri bulgari s-au bazat pe o colaborare foarte bună, fiind inițiate o serie de întâlniri în care am tot încercat să aducem în atenție importanța și oportunitatea construcției unui pod peste Dunăre între Călărași și Silistra. Totodată, Primăria Municipiului Călărași are în pregătire proiecte pentru finanțare din Programul de Cooperare Transfrontalier România Bulgaria 2014-2020, iar prezența Excelenței Sale Domnul Aleksandar Filipov, astăzi, la Călărași, ne oferă garanția că vom găsi parteneri bulgari cu care putem să atragem fondurile europene de care ambele părți au nevoie în scopul dezvoltării comunităților. Dunărea nu ne desparte, ci ne unește!” – primar Daniel Ștefan Drăgulin

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite