Comunicat de presă/Demararea planului de afaceri ”Event Suport este garanția evenimentelor de calitate”

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”

Domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”

12.08.2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Demararea planului de afaceri  “Event Suport este garantia evenimentelor de calitate”

Beneficiarul Pozitiv Event SRL, avand sediul in Municipiul Calarasi, strada Bucuresti, nr 5, Birou nr 1, etaj 2, jud Calarasi, anunta demararea implementarii planului de afaceri cu titlul “Event Suport este garantia evenimentelor de calitate”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

Planul de afaceri este implementat in baza Acordului de finantare nr. 14262 din 10.07.2015 incheiat intre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR SE), in calitate de administrator al Schemei de ajutor de minimis si Pozitiv Event SRL, in calitate de Beneficiar al Schemei de ajutor de minimis, in cadrul proiectului “Dezvoltarea Antreprenoriatului in Regiunile de Dezvoltare Sud-Est si Sud-Muntenia” – DARSESM, ID proiect 149522, contract nr. POSDRU/176/3.1/S/149522.  

Proiectul se deruleaza in Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia, in judetul Calarasi  avand o perioada de implementare de 5 luni. Valoarea totala eligibila a proiectului este de 87.252,00 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 84.634,44 lei.

Obiectivul general al planului de afaceri “Event Suport este garantia evenimentelor de calitate” il constituie organizarea de evenimente (concerte, spectacole), crearea unei marci recunoscute in industria muzicala si obtinerea unei marje de profit net de 15% din cifra de afaceri dupa 3 ani de la finalizarea proiectului.

Proiectul vizeaza rezultate concrete precum crearea a 3 noi locuri de munca si organizarea a 4 evenimente pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului.

Pentru informatii suplimentare cu privire la implementarea proiectului, persoana de contact este Rodica Elena Nache, manager al  Pozitiv Event SRL, telefon: 0723684804, e-mail: nacherodica@gmail.com.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Ambasadorul Bulgariei la Bucureşti, în vizită la Primăria Călăraşi

Miercuri, 12 august 2015, Primăria Municipiului Călărași a primit vizita unei delegații conduse de Excelența Sa Dl. Aleksandar Filipov, Ambasador...

Închide