joi, aprilie 18, 2024
AcasăACTUALITATECălărași/Școala Gimnazială ”Mircea-Vodă” va avea after-school

Călărași/Școala Gimnazială ”Mircea-Vodă” va avea after-school

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Din acestă toamnă, Școala Gimnazială ”Mircea-Vodă” din municipiul Călărași  își va deschide porțile la fel de primitoare ca și până acum. Odată cu începerea anului școlar, în incinta unității de învățământ se va inaugura prima sală de sport a școlii și va începe să funcționeze programul „after-school”.

Noua sală de sport a școlii vine în întâmpinarea elevilor cu o imagine modernă și un pic mai altfel pentru orele de educație fizică. În afară de orele de sport, în noua sală se vor desfășura și cursuri de dans, sala fiind dotată, în acest sens, cu mobilierul necesar.

Directorul Școlii Gimnaziale ”Mircea-Vodă”, prof.Alina Stanciu, a declarat pentru ziarul Obiectiv că echipa managerială vine în întâmpinarea  părinților cu deschiderea unui „after-school” începând cu anul școlar 2015-2016.

Programul ”after-school” se va derula în fiecare zi de luni până vineri, după orele de curs ale elevilor, până la ora 17,00. Va cuprinde activități educative și relaxante special concepute pentru elevi. Pe derularea programului ”after-school” se intenționează crearea de grupe de elevi pentru diverse activități opționale, în funcție de solicitări, precum cursuri de pian, dans, limbi străine, arte plastice și altele.

Prof. Alina Stanciu: ”Pentru noi, şcoala înseamnă mult mai mult decât lecţii şi note.”

”Scopul, obiectivul și specificul after school-ului nostru este educația școlară ce constă în susținerea elevilor și a părintilor prin îndrumarea copiilor în pregătirea temelor școlare, programe recreative și de socializare, organizarea de cursuri și activități menite să genereze succese. Prin ele, copiii îşi formează identitatea și îşi dezvoltă personalitatea ceea ce demonstrează că, pentru noi, şcoala înseamnă mult mai mult decât lecţii şi note”, a menționat directorul școlii, prof. Alina Stanciu.

Părinții interesați în înscrierea elevilor pentru programul ”after-school” se pot adresa Școlii Gimnaziale ”Mircea-Vodă”, la secretariat, strada Prel.București, nr.189, iar mai multe detalii se vor găsi pe site-ul www.scoalamirceavoda.ro

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite