Tupeu incredibil/Accident provocat de un tânăr fără permis aflat la volanul unei maşini neînmatriculate

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, care, la data de 07 septembrie 2015, a provocat un accident rutier şi a părăsit locul faptei.

În noaptea de 07/08 septembrie 2015, C. Ştefan, de 19 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sohatu, a provocat un accident rutier după care a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul.

Verificările efectuate de poliţişti au condus la identificarea cu operativitate a acestuia, precum şi a victimei care se afla internată într-un spital din Bucureşti.

Conducătorul auto nu poseda permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

C. Ştefan, bănuit de săvârşirea faptei, este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventivă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
9 Septembrie 2015/Horoscop

Berbec Sunt posibile câştiguri dintr-o activitate profesională. Însă şi cheltuielile apar ca din senin, de aceea fii prudent şi gândeşte-te...

Închide