vineri, martie 29, 2024
AcasăPOLITICARoxana Natalia Paţurcă a fost realeasă în funcţia de preşedinte al OFSD...

Roxana Natalia Paţurcă a fost realeasă în funcţia de preşedinte al OFSD Călăraşi

- Advertisement -

Evenimentul a avut loc vineri, 25 septembrie 2015, la sala de şedinţe a Primăriei municipiului, în cadrul conferinţei judeţene a OFSD şi la care au participat preşedintele organizaţiei la nivel naţional, europarlamentarul Viorica Dăncilă, Emilia Arcan, preşedintele OFSD Neamţ şi Claudia Ţapardel, europarlamentar PSD.

„O felicit pe Roxana Paţurcă care a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social Democrate Călăraşi. Știu că este iubită și respectată de toate colegele din judeţ și mai știu că marea echipă pe care o are aici este unită și determinată să lupte pentru drepturile femeilor. Felicitări!“ a declarat Viorica Dăncilă.

Obiectivul principal al OFSD Călăraşi este acela de a consolida această structură din interiorul partidului, pentru ca femeile social democrate să îşi aducă astfel un aport substanţial în eficientizarea întregului demers politic al Partidului Social Democrat.
Roxana Paţurcă, împreună cu Biroul Organizaţiei Judeţene şi cu cel Biroul Municipal, a reuşit să consolideze atât organizaţia judeţeană, cât şi marea majoritate a organizaţiilor din localităţile judeţului.

În cadrul lucrărilor conferinţei, lidera femeilor social democrate a dat citire raportului de activitate pentru perioada următoare:
“Avem în vedere creşterea vizibilităţii OFSD în spaţiul politic şi public prin creşterea numărului de femei membre şi simpatizante în fiecare organizaţie comunală, orăşenească, municipală; participarea şi susţinerea acţiunilor cu tradiţie anuală de tip: Bobotează, Mărţisor, Ziua Femeii, Ziua Copilului,, Zilele comunelor şi ale oraşelor din judeţul Călăraşi, sărbătorile de iarnă. Participarea activă a femeilor la viaţa comunităţilor -cunoaşterea problemelor cu care se confruntă comunităţile din care facem parte -implicarea în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii, familiile şi copiii unei comunităţi prin facilitarea accesului la factorii de decizie locali -stimularea voluntariatului în rândul membrelor noastre pentru cazuri sociale sau acţiuni colective locale, acestea sunt priorităţile femeilor social democrate de la Călăraşi”, a declarat Roxana Paţurcă.

Lidera femeilor social democrate de la Călăraşi a primit cuvinte încurajatoare şi din partea Emiliei Arcan, preşedintele OFSD Neamţ, şi singura femeie social democrată vicepreşedinte de Consiliu Judeţean. “Am venit la Călăraşi pentru a o susţine pe Roxana. Un model de femeie, de lider, de om. Ne leagă atât carierea politică cât şi locurile natale, judeţul Neamţ fiind prima casă a preşedintei dumneavostră. Vă asigur că “aţi adoptat” un om de valoare, responsabil şi corect.”, a subliniat Arcan.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite