Conducător auto, identificat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului

În ziua de 05 octombrie 2015, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina, au fost sesizaţi de faptul că pe strada Uzinei a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În fapt, în timp ce S. Tudor se deplasa cu bicicleta pe strada Uzinei, a fost acroşat de o remorcă a unui ansamblu de tractor, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea cu operativitate a lui P.Vasile, de 51 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea faptei, care a fost găsit de poliţişti în comuna Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale.

Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
La volan, fără permis

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt, au depistat, în ziua de 05 octombrie 2015, pe strada Macului...

Închide