vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSPORTTimişoara a lustruit parchetul cu Dunărea

Timişoara a lustruit parchetul cu Dunărea

- Advertisement -

Sorin Anghel. Echipa de handbal a Călărașiului a luat-o la vale şi nimeni nu îşi asumă rezultatele proaste. Bugetul este mai mare ca anul trecut, dar clasamentul o indică pe Dunărea pe locul 9. Ca de obicei, de vină este clima şi relieful. S-au adus jucători slabi în vara acestui an. Acesta este adevărul. Şi nu are rost să folosim la infinit scuza aia cu Vartic. Dacă nu se accidenta fostul jucător al Bacăului, acum elevii lui Aihan Omer erau campioni. Cineva trebuie să bată cu pumnul în masă şi să facă ordine la club. Acolo sunt numai şefi în acest moment. Nu mai munceşte nimeni. Am înţeles că ne-a bătut Dinamo, am înţeles că ne-a bătut şi Steaua, în mod ciudat am câştigat cu CSM Bucureşti, dar ne-a bătut şi Timişoara, echipă cu un buget restrâns, de unde jucătorii au fugit în vara acestui an. Bănăţenii au traversat România cu autocarul, au venit la Călăraşi, au jucat şi au câştigat. N-am să mai spun că Șania este singurul care joacă pentru că toată lumea vede lucrul acesta. În plus, m-am săturat să tot scriu că interii dreapta sub „morţi” în galoşi sau că pivoţii sunt din alt film.

Dunărea Călăraşi are idei puţine de joc în acest moment pentru că nu are nici jucători care să dezvolte un handbal spectaculos. În această situaţie nu s-a ajuns pentru că s-a accidentat Vartic sau pentru că jucătorii sunt afectaţi de criticile ce li se cuvin după jocul slab de până acum şi de rezultatele sub aşteptări. Vina o poartă antrenorul Aihan Omer şi conducerea clubului. S-a renunţat mult prea uşor la Ionuţ Săulescu. Tehnicianul i-a comunicat jucătorului decizia cu o seninătate incredibilă. Acum vedem consecinţele. În poartă a fost adus Erhan, foarte bine, dar încă nu a genul de portar pe care să te poţi baza. Băiatul este cunoscut de multe echipe din Liga Naţională. I se cunosc punctele slabe şi adversarii exploatează acest lucru. A făcut un singur meci bun, la Turda. În rest, nimic deosebit. De ce mă leg doar de cei care au venit? Pentru că un jucător nou trebuie să aducă un plus de valoare, nu să se piardă la coada plutonului.

Timişoara a câştigat la o diferenţă de cinci goluri la Călăraşi. Bănăţenii au lustruit parchetul cu elevii lui Aihan Omer. Dunărea a ieşit acum din zona play-off-ului şi este obligată să câştige meciul de mâine, din deplasare, cu CSM Ploieşti. Partida va începe la ora 13:00 şi va fi transmisă în direct de către Digisport. Dacă echipa se mobilizează, victoria nu este imposibilă. Dar pentru asta trebuie să ai cu cine. Când Ion Dumitru şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte după prima înfrângere a sezonului, am considerat că este doar un pretext. Urmărind rezultatele ce au urmat, încep să îi dau dreptate.

- Advertisement -
Marius Dulce Primar Calarasi
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite