Intervenţie la incendiu de locuinţă în municipiul Călăraşi, pe strada Mureşului

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 35 minute, evitând pericolul propagării arderii la alte bunuri materiale

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neprotejat termic faţă de materialele combustibile

În data de 24.10.2015, ora 20.23, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Mureşului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând Neviei S.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu mult fum la acoperişul casei, pe o suprafaţă de circa 20 de metri pătraţi, existând pericol de extindere a arderii la multe bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 35 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

În urma incendiului a ars material lemnos din structura acoperişului locuinţei, pe o suprafaţă de circa 20 de metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 400 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă  şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Pe timpul intervenţiei pompierii militari au evacuat din locuinţa respectivă mai multe bunuri materiale, aparatură electrocasnică şi elemente de mobilier.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Carnagiu pe şosea, la Luica/Patru morţi în urma unui cumplit accident/Atenţie, imagini şocante!

Tragedie pe DJ 403 în apropiere de localitatea Luica Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a cincia a fost...

Închide