Titlul proiectului: „Extindere şi modernizare Școala cu clasele I-VIII din comuna Ștefan cel Mare, judeţul Călăraşi ”

În perioada martie 2015 – decembrie 2015, Primăria comunei Ștefan cel Mare implementează, în calitate de beneficiar, proiectul „Extindere şi modernizare Școala cu clasele I-VIII din comuna Ștefan cel Mare, judeţul Călăraşi”, cod SMIS 12238, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4, Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continua.

Autoritatea de Management – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Organism intermediar – Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

 Valoarea totală a proiectului este de 4.414.399,44 lei, din care asistenţa nerambursabilă solicitată este de 3.380.792,29 lei (fonduri FEDR 2.873.673,45 lei; fonduri de la bugetul naţional 439.502,99 lei, cofinanţarea eligibilă a beneficiarului 67.615,85 lei).

Durata de implementare a proiectului: 10 luni.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea calității infrastructurii și procesului educațional din unitatea de educație în învățământul obligatoriu din comuna Ștefan cel Mare , prin ridicarea gradului de confort al elevilor, atât pentru cei normali, cât și pentru cei cu cerințe educative speciale (handicap accentuat și grav) integrați în școala normală, pentru asigurarea unui proces educațional la standarde europene în vederea creșterii calității activității scolare și a infrastructurii educaționale.

In luna martie 2015 a fost semnat contractul de finantare a proiectului mai sus mentionat, iar in momentul de fata stadiul implementarii proiectului este de aproximativ 60%.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Nicolae PANDEA, manager proiect, e-mail: primaria@primariastefan.ro, telefon: 0242.530.077.

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Forfotă mare, la Roseţi, de Moş Nicolae!

Mircea Brânduşă. Ziua de 6 decembrie este una specială pentru copiii de pretutindeni, totodată fiind şi începutul sărbătorilor magice ale...

Închide