Borcea/Intervenţie la incendiu de locuinţă, pe strada Bacului

Două echipaje de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea au acţionat pentru stingerea  incendiului cu două autospeciale de capacitate mărită timp de aproximativ o oră şi 20 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale

În data de 19.12.2015, ora 17.26, două echipaje specializate de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Bacului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui Aurică T.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului locuinţei şi în interior la două încăperi ale casei, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, care prezenta fisuri şi nu era protejat termic faţă de materialele combustibile.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Borcea s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute.         În urma incendiului au ars: o cameră cu mobilierul aferent, o debara, aparatură electrocasnică şi electronică, mai multe materiale textile şi acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 30 de metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 10.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Alege Viaţa! – Acţiuni desfăşurate de poliţişti în trafic

Poliţiştii rutieri acţionează pe drumurile publice pentru salvarea de vieţi omeneşti şi reducerea riscului de producere a evenimentelor grave de...

Închide