Călărași/Percheziţii în desfășurare la persoane bănuite de proxenetism

Poliţiştii din Călăraşi efectuează, în această dimineaţă, 10 percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere.

La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale şi de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, efectuează 10 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Călăraşi şi în comuna Modelu, la locuinţele mai multor persoane bănuite de proxenetism.

Urmează să fie puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi, pentru cercetări şi dispunerea măsurilor legale.

Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Activităţile beneficiază de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
20 Ianuarie 2016/Horoscop

Berbec – A ceda nu înseamnă întotdeauna şi a pierde.Astrele îşi propun să vă afaca să înţelegi acest adevăr. Taur...

Închide