Intervenţie la incendiu de locuinţă în localitatea Mitreni, pe strada Zambilei

Două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au acţionat pentru stingerea  incendiului cu două autospeciale de capacitate mărită timp de aproximativ două ore şi 30 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale.

În data de 24.01.2016, ora 22.53, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Mitreni, pe strada Zambilei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui Liviu M.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului locuinţei şi în interior la două încăperi ale casei, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ două ore şi 30 de minute.

În urma incendiului au ars: două camere ale locuinței cu mobilierul aferent, aparatură electrocasnică şi electronică, mai multe materiale textile şi acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 40.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Arhivarea documentelor în 2016 – cum și cât păstrezi actele firmei

Începând de la 1 ianuarie, regulile privind arhivarea documentelor au fost modificate printr-un ordin al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Printre...

Închide