joi, aprilie 25, 2024
AcasăPOLITICAFilipescu(PNL):”Nu avem niciun fel de problemă cu UNPR-ul. Ce era esențial..s-a luat!”

Filipescu(PNL):”Nu avem niciun fel de problemă cu UNPR-ul. Ce era esențial..s-a luat!”

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Co-președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, prezent în conferința de presă săptămânală a organizației liberale, a făcut câteva completări pe marginea afirmațiilor făcute de deputatul Aurel Nicolae, în urmă cu câteva zile. Mai precis, deputatul progresist Aurel Nicolae a transmis prin intermediul mass-mediei călărășene câteva ”săgeți” în direcția fostului său coleg de partid, Filipescu, căruia i-a transmis ”să aibă grijă de partidul dânsului, să nu înceapă cu telefoane de amenințare, etc”.

Aceste aspecte nu l-au lăsat pasiv pe Filipescu și a relatat următoarele:

”Deputatul Aurel Nicolae exprimă niște neadevăruri pe care vreau să le demontez. A zis să nu încep cu amenințări..deci este vizionar. Cunoaște stilul cum a ieșit el deputat, nu ar fi ieșit nici in 2000 de ani dacă nu era ”stilul ăsta”, aici vorbesc de PNL, pe alt partid, oricum, nu ieșea. Eu înțelesesem că eu deja făcusem presiuni, îmi cer scuze față de domnul Aurel Nicolae, dar vreau să îi spun că și dacă aș vrea să fac presiuni nu am la cine. Către cine să fac eu presiuni? Păi, dacă vă citesc o listă cu candidații UNPR-ului, listă care mi-a parvenit, în anumite localități nici nu îi cunosc și îmi închipui că nici nu au, așa un potențial fantastic. Pot să vă spun, foarte sincer, că nu avem niciun fel de problemă cu UNPR-ul. Ce a fost de la UNPR ..a plecat, ce era esențial s-a luat. Mai departe..ce ne mai trebuie nouă de la UNPR? Pe domnul Aurel Nicolae, care vrea să-și facă loc către PNL.. o fi vrând să-și facă loc..eu nu zic nu! La un moment dat se exprimase ideea că ar vrea să vină și el. (n.r.Aurel Nicolea afirma că pentru el, ușa este închisă la PNL). La PNL, ușa nu este închisă, ușa este deschisă pentru toată lumea. Acum..mergem pe o logică: Aurel Nicolae ce își dorește? Să fie consilier la Ciocănești? Nu. Să fie consilier județean, la Călărași? Nu. Își dorește încă un mandat de parlamentar. Explicați-mi și mie, la ora actuală, cum poate să ia Aurel Nicolae un mandat de parlamentar în PNL, când sunt pe trei locuri patru-cinci candidați? El are interes să își continue mandatul de parlamentar, ori în PNL, la ora actuală nu are unde să se ducă. Sper să fie lămurită treaba, eu pot să mă întâlnesc cu el să îi transmit și verbal. Dar nu am făcut niciodată presiuni asupra lui”, este de părere Filipescu.

Tot cu privire la persoana lui Aurel Nicolae, co-președintele Filipescu, revine la sentimente mai bune la adresa deputatului călărășean și completează:

”Acum..la adresa lui Aurel Nicolae nu vreau să vorbesc urât. Aurel Nicolae, când a candidat la PNL, a muncit și a fost un om serios. A umblat din localitate în localitate, și-a făcut treaba, a avut o activitate corectă, nu pot să neg chestiunea asta. Iar mandatul și l-a câștigat pe munca lui. El nu a fost un parazit să vină să se așeze undeva într-o zonă ca o cocoașă, nu, a muncit pentru mandatul lui și a muncit corect. Acum..că el și-a schimbat opțiunea și a plecat…a plecat! Dar.. să se întoarcă înapoi? Nu are obiectul. Dar noi îi ținem ușa deschisă. Dacă vrea să poftească și să muncească pentru PNL, fără ca PNL să îi asigure un loc de parlamentar, ușa este deschisă, să poftească. Și să poftească oricine vrea să muncească.”

- Advertisement -
Marius Dulce Primar Calarasi
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite