Duminică se sfinţeşte veşmântul pictural al Bisericii Naşterea Sf. Ioan Botezătorul din Călăraşi

Slujba va fi oficiată de Presfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor

Rodica Zaharia. Duminică, 6 martie 2016, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu va fi prezent în mijlocul credincioşilor din municipiul Călăraşi, la Parohia Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul pentru oficierea slujbei de sfinţire a veşmântului pictural.

Sub protia Preasfinţiei Sale care va fi însoţit de un sobor de preoţi şi diaconi se va oficia Sfânta Liturghie, începând cu orele 8 ale dimineţii.

Pentru a marca evenimentul parohiei călărăşene, în seara zilei de sâmbătă, 5 martie 2016, în incinta Bisericii Naşterea Sf. Ioan Botezătorul se vor aduce părticele din Moaştele Sfântului Nectarie din Eghina (Grecia), prilej cu care se va oficia Vecernia şi  Slujba Acatistului Sfântului Nectarie, aflăm de la parohul bisericii, preot Alin Alexandru Badea.

”Este o mare mulţumire sufletească şi duhovnicească pe care o trăim prin acest eveniment al parohiei noastre. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu am reuşit să terminăm pictura bisericii noastre şi să ne bucurăm întru-totul de binecuvântarea lui Dumnezeu”, a declarat, pentru Obiectiv, preotul paroh Alin Alexandru Badea.

La eveniment au fost invitaţi şi oficiali ai municipiului şi judeţului Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Adrian Mihalcea este naşul Rapidului

Sorin Anghel. Dunărea a început cu dreptul meciurile oficiale din 2016. Elevii lui Adrian Mihalcea au câştigat cu 1-0 întâlnirea...

Închide