CSS Călărași/Atletism: Alexandra Mihai, în topul mondial

La ultima competiție de sală a acestui sezon, Campionatul Național de Atletism juniori 2, desfășurată la București, în sala Lia Manoliu, pe 6 și 7 martie 2016, atleta legitimată la Clubul Sportiv Școlar Călărași, Alexandra Mihai, a obținut o excelentă performanță în proba de triplusalt, cu o săritură ce a măsurat 13,21 m.

Acest rezultat o clasează pe un binemeritat loc 3 în topul european și loc 4 în topul mondial al junioarelor în această probă. Rezultatul este și un nou record personal, precum și baremul pentru participare la Campionatul Mondial de juniori ce va avea loc în luna iulie, în Polonia.

În urmă cu o săptămână (27-28 februarie 2016), la finala Campionatului Național de sală pentru juniori la atletism, Alexandra Mihai a adus prima medalie pentru Clubul Sportiv Școlar în anul 2016. Ea a cucerit titlul de vicecampioană și medalia de argint în proba de triplusalt, cu o performanță de 12,94 metri, fiind surclasată doar de băcăuanca Georgiana Aniței, campioana monidală de cadeți din 2015, cu un rezultat de 13.18 m.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Culmea tupeului în Călărași/Băut, la volan, a fugit de Rutieră, a lovit două mașini și a făcut circ în fața polițiștilor

Nu posedă permis şi a încercat să se sutragă verificărilor poliţiştilor / Tânărul a fost reţinut Un tânăr care circula...

Închide