vineri, aprilie 19, 2024
AcasăFAPT DIVERS21 Martie 2016/Horoscop

21 Martie 2016/Horoscop

- Advertisement -

Berbec – Pe zona sănătăţii sunt posibile intoxicaţii.Atenţie la ce consumaţi, dar şi stres care vă poate afecta sistemul imunitar.
Taur – În sfârşit încheiaţi un proiect care v-a obligat la o colaborare dificilă, cu o persoană aproape incompatibilă cu voi.Vă veţi simţi extreme de uşurat.
Gemeni – Şi voi scăpaţi de ceva care va submina confortul, şi anume de o datorie financiară.Cel puţin o perioadă de timp e cazul să fiţi mai economi.
Rac – Curând veţi reuşi să plecaţi într-o mică excursie la care visaţi de mult.Veţi face cunoştinţe noi şi vei împărtăşi impresii foarte diverse.
Leu – Dacă vreţi să începeţi o cură de slăbire, acum este momentul.Astrele indică stabilitate psihică şi un vârf de putere şi voinţa.
Fecioara – S-ar putea să pierdeţi încrederea cuiva,pe considerente de …absenţa.Nu neapărat fizică,ci mai ales din lipsă de implicare emoţională.Decizia vă aparţine,dar trebuie să fiţi conştient de realitate.
Balanţa – Veţi fi acuzat de lucruri de care nu sunteţi vinovaţi absolut de loc.Nu încercaţi să convingeţi pe nimeni de acest adevăr,cine se scuză se acuza.Aşa că, cea mai bună apărare în cazul vostru, este să vă vedeţi netulburat de treabă.
Scorpion – Ceva nu se leagă în planurile voastre, aşa că nu e deloc cazul nici să forţaţi lucrurile, nici să forţaţi oamenii să vă urmeze ideile necondiţionat.Mai aşteptaţi, până vă limpeziţi de unde vin piedicile.Cu calm şi încredere!
Capricorn – Amintirea unei vechi iubiri va dă târcoale.Reveniţi cu picioarele pe pământ, nu mai e nimic de aşteptat de la ea.Mai bine concentrative atenţia pe un hobby,pe orice va face placer.
Săgetător – Şi voi aveţi nevoie de o activitate terapeutică.Cel mai indicat ar fi să conversaţi despre ceea ce va frământa cu cineva apropiat, de încredere.
Vărsător – Veţi fi recompensat pentru timpul şi efortul investite într-o sarcină suplimentară la serviciu.Nu uitaţi să fiţi recunoscător echipei din care aţi făcut parte şi să vă exprimaţi public recunoştinţa faţă de ea.E o chestiune de etică şi respect!
Peşti – S-ar putea să vă simţiţi onoarea lezată de nişte comentarii răutăcioase.Treceţi peste tot cu o atitudine superioară; încercând să contracaraţi bârfele pierdeţi mai multă energie.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite