Și tu poţi deveni poliţist

Poliţiştii de prevenirea criminalităţii şi cei de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă activităţile de promovare a profesiei de poliţist, în cadrul unei acţiuni comune la Bibiloteca Judeţeană „Alexandru Obobescu” Călăraşi.

Campania „Şi TU poţi deveni POLIŢIST” are ca scop promovarea în rândul elevilor de liceu a profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ specializate – şcolile de agenţi de poliţie şi Academia de Poliţie „A.I. Cuza”.

În contextul activităţilor dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei Române – 25 martie, poliţişti din cadrul Serviciului Resurse Umane şi Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii Călăraşi s-au întâlnit astăzi cu elevii de liceu, la o expoziţie de carte organizată la Bibiloteca Judeţeană „Alexandru Obobescu” Călăraşi.

Pentru familiarizarea elevilor cu specificul activităţii de poliţie, poliţiştii au proiectat un film şi au răspuns întrebărilor acestora cu privire la condiţiile de admitere în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel de activităţi sunt în desfăşurare la nivelul tuturor liceelor din judeţ, astfel încât o carieră în poliţie să constituie pentru tineri o alternativă demnă de luat în calcul pentru viitorul lor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
22 Martie 2016/Horoscop

BERBEC – Dimineata va fi lipsita de evenimente notabile, insa pe seara asteaptati-va la o vizita mai deosebita. Veti afla lucruri...

Închide