Program cinema perioada 1-28 aprilie 2016

1 – 7 aprilie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Nuntă a la grec 2 – 2D

Regia: Kirk Jones

Cu: John Corbett, Nia Vardalos

Gen film: Comedie

Rating: AG

Durata: 94 min.

Premiera in Romania: 01.04.2016

Lucrând încă în restaurantul grecesc al părinţilor ei, Paris creşte văzând cu ochii. Fata e pe cale să încheie studiile liceale, dar Toula şi Ian, părinţii ei, au dificultăţi în căsnicie. Când cei doi află că nu au fost niciodată căsătoriţi oficial, planurile pentru o nouă nuntă încep să apară. Poate această nouă şi zgomotoasă nuntă grecească să reunească familia?

 

8 – 14 aprilie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Strada Cloverfield 10 – 2D

Regia: Dan Trachtenberg

Cu: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman,John Gallagher Jr.

Gen film: Dramă, Mister, SF, Thriller

Rating: AP12

Durata: 105 minute

Premiera in Romania: 08.04.2016

După ce este implicată într-un accident rutier, o tânără se trezeşte în casa şi grija a doi bărbaţi care pretind că lumea exterioară a fost grav afectată de un atac chimic de amploare.

 

15 – 21 aprilie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Criminal – 2D

Regia: Ariel Vromen

Cu: Gary Oldman, Ryan Reynolds, Kevin Costner

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă

Durata: 113 minute

Premiera in Romania: 15.04.2016

Filmul are în centru un personaj periculos şi greu de controlat, un deţinut (jucat de Costner), căruia i se implantează memoria şi abilităţile unui fost agent CIA, într-o încercare disperată de a împiedica declanşarea unui plan mortal.

 

22 – 24 aprilie 2016:

Vineri: orele 12.30

Sambata, duminica: orele 10.30 si 12.30

Robinson Crusoe – 3D

Regia: Vincent Kesteloot, Ben Stassen

Cu: Matthias Schweighöfer

Gen film: Animaţie

Durata: 90 minute

Rating: AG

Premiera in Romania: 29.04.2016

Pe o minusculă insulă exotică trăieşte Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri şi prietenii lui se trezesc faţă în faţă cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe. Vineri îşi dă seama primul că străinul eşuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a pleca să exploreze lumi noi. La rândul său, Crusoe înţelege repede că şansa lui de a supravieţi pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri şi celelalte animale. Nu e uşor la început, căci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, încet şi sigur, ajung cu toţii să trăiască în armonie. Dar, într-o zi, traiul lor liniştit e dat peste cap de sosirea a două pisici sălbatice care vin hotărâte să pună stăpânire pe insulă. Între Crusoe şi grupul lui de amici şi cele două pisici începe o bătălie care îi va face să descopere care e adevărata forţă a prieteniei.

 

22 – 28 aprilie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii – 3D

Regia: Cedric Nicolas-Troyan

Cu: Chris Hemsworth, Charlize Theron

Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, Fantastic

Premiera in Romania: 22.04.2016

Cu mult înainte ca Ravenna (Charlize Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheţa orice inamic, şi-a petrecut viaţa în castelul său de gheaţă izolat crescând şi pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care şi Eric (Hemsworth) şi războinica Sara (Chastain), pentru a vedea că preferaţii săi au sfidat singura şi cea mai importantă cerinţă a sa: să-şi îngheţe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.

Când Freya află despre moartea surorii sale, îşi somează soldaţii să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forţă întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în faţa celor doi războinici alungaţi pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e şi timpul ca Eric şi Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar şi pentru a reuşi să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt.

 

Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

– site: www.culturalcl.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
OMILIE DESPRE SUFERINŢĂ

 „ Domnule părinte, v-am băgat morfină ca la canceroşi!”. Se înnopta în Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi. Paramedicii de la „Smurd” încercau...

Închide