PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI/ANUNŢ ANGAJARE COMPARTIMENTUL IMPUNERE PERSOANE FIZICE ȘI PERSOANE JURIDICE ȘI AMENZI

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad superior – Compartimentul Impunere Persoane Fizice și Persoane Juridice și Amenzi, 2 posturi  consilier superior – Compartimentul Urmărire Persoane Fizice și Persoane Juridice, 2 posturi de  consilier, clasa I, grad principal Compartimentul Executare Persoane Fizice și Persoane Juridice– Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Urmărire Persoane Fizice și Persoane Juridice la Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași:

-să îndeplinească condițiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Executare Persoane Fizice și Persoane Juridice  la Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași:

-să îndeplinească condițiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de referent, clasa III, grad profesional superior – Compartimentul Impunere Persoane Fizice și Persoane Juridice și Amenzi la Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași:

să îndeplinească condițiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată 2;

-studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;

vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice 9 ani.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Călaraşi din  strada București, nr.140 A, în data de 24.05.2016, ora 11.00 – proba scrisă și 26.05.2016, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la     data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la Biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008. Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242.311.005 interior 111.

PRIMAR,

DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN

                        

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI/ANUNŢ ANGAJARE SERVICIUL GOSPODĂRIRE COMUNALĂ ȘI PROTECȚIA MEDIULUI

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție vacante de consilier asistent și consilier...

Închide