joi, martie 28, 2024
AcasăCOMUNITATE „Școala Altfel” – Competiţie de fotbal poliţişti – elevi la Perișoru

„Școala Altfel” – Competiţie de fotbal poliţişti – elevi la Perișoru

- Advertisement -

„Scoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun” – poliţiştii din Călăraşi au organizat o competiţie sportivă de fotbal cu copiii Centrului de Plasament „Sfântul Ştefan” Perişoru.

În cadrul activităţilor desfăşurate în programul educaţional „Scoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun”, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în colaborare cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, au organizat o competiţie de fotbal între două echipe formate din poliţişti şi două echipe de tineri instituţionalizaţi la Centrul de Plasament „Sfântul Ştefan” Perişoru.

Acţiunea se înscrie în sfera demersurilor de apropiere şi consolidarea a parteneriatului poliţie-comunitate, cultivarea spiritului competiţional fiind apreciată ca importantă pentru dezvoltarea tinerilor şi pregătirea lor pentru viaţă.

Activitatea sportivă s-a bucurat de participarea de onoare a artistului Daniel Iordăchioaie.

Cei mici au susţinut şi un program artistic, fiindu-le oferite tricouri cu sloganurile campaniiilor preventive aflate în derulare la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi cupe pentru echipa câştigătoare la fotbal.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite